Du er landet på Herretøj.dk, det helt rigtige sted at finde Calvin Klein herreur. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Calvin Klein herreur tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Calvin Klein Iconic herreur i guldfarvet stål med lænke Ø40

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Guldsmed Østergaard.

Her kan “Calvin Klein Iconic herreur i guldfarvet stål med lænke Ø40” fås til 1495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super flot og enkelt Calvin Klein Iconic herreur holdt helt i guldfarevet stål. Den enkle guldfarvede urskive har streger som timemarkeringer.
Lænken er en klassisk stållænke også med guldfarvet PVD overfladebelægning.Armbåndsuret har mineralglas og er va…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

2: Calvin Klein Iconic herreur i sort med lænke Ø40

Anden anbefaling har vi fundet hos Guldsmed Østergaard, hvor du kan købe Calvin Klein Iconic herreur i sort med lænke Ø40 til kun 1495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super flot og enkelt Calvin Klein Iconic herreur holdt helt i sort.
Den enkle sorte urskive har hvide streger som timemarkeringer.
Lænken er en klassisk stållænke også med sort PVD overfladebelægning.Armbåndsuret har mineralglas og er vandtæt til 3ATM.Sup…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

3: Calvin Klein Iconich herreur i stål med meshlænke og blå skive

Næste anbefaling er “Calvin Klein Iconich herreur i stål med meshlænke og blå skive”.

Dagens bedste tilbud på “Calvin Klein Iconich herreur i stål med meshlænke og blå skive” har vi fundet hos Guldsmed Østergaard hvor prisen lige nu er 1145,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart Iconic herreur fra Calvin Klein i stål. Urskiven er blå med CK logo som selve designet.
Lænken er en klassisk meshlænke lavet i stål, som er let at tilpasse armen, så uret sidder perfekt.Uret er vandtæt til 3 ATM og har mineralglas.Smart Iconic herr…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

4: Calvin Klein Linked herreur i guldfarvet stål med lænke Ø43

Produkt nummer 4 på vores “Calvin Klein herreur-liste” er Calvin Klein Linked herreur i guldfarvet stål med lænke Ø43 som du lige nu kan købe for 1395,- hos Guldsmed Østergaard

Forhandlerens beskrivelse:
Super flot og enkelt Calvin Klein Linked herreur holdt helt i guldfarvet stål. Den gyldne urskive har guldfarvede visere og streger som timemarkeringer og ud for kl. 3 sidder et diskret datofelt.
Lænken er en klassisk stållænke også med guldfarvet PVD ove…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

5: Calvin Klein Iconic herreur i stål med lænke Ø40

Forhandlerens beskrivelse:
Super flot og enkelt Calvin Klein Iconic herreur holdt helt i stål. Den enkle sølvfarvede urskive har streger som timemarkeringer og ellers er det kun logoet og viserne der vises.
Lænken er en klassisk stållænke.Armbåndsuret har mineralglas og er vandtæt…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

6: Calvin Klein Iconich herreur i sort med meshlænke

Forhandlerens beskrivelse:
Smart Iconic herreur fra Calvin Klein holdt helt i sort.
Urskiven er sort med CK logo som selve designet.
Lænken er en sort meshlænke lavet i stål med en sort PVD overfladebelægning.Uret er vandtæt til 3 ATM og har mineralglas.Smart Iconic herreur fra Cal…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

7: Calvin Klein Modern herreur i sort med meshlænke Ø42

Sidste produkt på vores liste er Calvin Klein Modern herreur i sort med meshlænke Ø42 som vi har fundet til 1245,- hos Guldsmed Østergaard.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart Modern herreur fra Calvin Klein i sort stål. Urskiven sort med med enkle sølvfarvede streger som timemarkeringer.
Lænken er en kraftig meshlænke lavet i stål også med en sort PVD overfladebelæfning, som er let at tilpasse armen, så uret sidder perfe…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Calvin Klein herreur i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Calvin Klein herreur:

Dyreste Calvin Klein Herreur på listen er Calvin Klein Gauge herreur i tofarvet stål med chronograf og grå skive fra Guldsmed Østergaard med en pris på 1645.00. Billigste udvalgte Herreur er Calvin Klein Iconich herreur i stål med meshlænke og blå skive som du kan købe for 1145.00 hos Guldsmed Østergaard. Forskellen på de to priser er 500 kr. – de 7 Calvin Klein Herreur vi har fundet koster i gennemsnit 1779.29 kr.
Ovenstående Calvin Klein Herreur data og priser er hentet fra 1 butikker (Guldsmed Østergaard). Alle Calvin Klein Herreur tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Herreur guides:

Fandt du ikke det rigtige Herreur blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Herreur: