Herretøj.dk: Find blandt 1609 Produkter | 14 Kategorier | 34 Brands | 34 Forhandlere

Det perfekte sommerlook som mand - hvad skal man have på

Snart er sommeren her, og så er det tid til at finde sommergarderoben frem. Når temperaturen stiger, og dagene bliver længere, er det tid til at finde det friske og lyse sommertøj frem. Måske har du allerede en gennemført sommergarderobe. Hvis ikke, skal du bestemt ikke fortvivle. I det følgende finder du råd om, hvad din sommergarderobe bør indeholde. På den måde kan du lynhurtigt blive klar til en fantastisk sommer. Tøjet vil både begå sig godt i Toscana såvel som i Danmark.

Shorts

Et absolut must i den mandlige sommergarderobe er shorts. Når det er varmt udenfor, er det rart at kunne trække i nogle korte bukser, der lader dine ben få noget frisk luft. Derfor bør du have flere forskellige par shorts i din garderobe. Shorts er nemlig også en beklædningsgenstand, der kommer i mange forskellige varianter. Der findes blandt andet shorts, der egner sig bedre til sportsbrug. Nogle, der egner sig bedre til mere formelle sammenhænge, og nogle der er designet til hverdagsbrug. Hvis du gerne vil have en gennemført garderobe, bør du vælge nogle forskellige typer. Derudover fås shorts også i alle tænkelige farver og motiver. Her er det helt op til dig selv at udvælge de farver og/eller motiver, som passer bedst til din stil og garderobe. Som udgangspunkt er det en god idé at vælge nogle neutrale farver. Blandt andet sort, beige eller brun. Disse farver er nemme at matche og mixe med andre farver. Det giver dig en større valgfrihed, når du skal sammensætte et outfit.

T-shirts

Et andet must i den mandlige sommergarderobe er t-shirts. Det er egentlig en ganske simpel beklædningsgenstand. Til gengæld kommer den i mange varianter og farver. Nogle mænd foretrækker t-shirts med et såkaldt tight fit. Andre foretrækker derimod de mere løse varianter. Det kommer helt an på dine personlige præferencer. Når der er meget varmt udenfor, kan det dog være mere behageligt med en løsere model. Den giver dig mere åndbarhed. Hvis du skal dyrke sport eller andre aktiviteter, kan en tætsiddende t-shirt i åndbart materiale dog være at foretrække. Her kan en løstsiddende t-shirt nemt blive irriterende. Hvis du ikke ved hvad du skal vælge, er det en god idé at købe lidt forskellige typer. På den måde er du overordnet set godt forberedt på forskellige scenarier. Ligesom med shorts kommer t-shirts også i et utal af farver. Her er det igen en god idé at som minimum vælge nogle mere neutrale farver, som du kan matche og mixe med. Derudover kan du også sagtens vælge nogle mere friske farver og motiver, hvis det passer til din personlige stil.

Skjorter

Sommeraftner sætter tit rammen for en fantastisk aften. Ligesådan er der ofte mange arrangementer, der finder sted om sommeren. Lige fra studentergilder til bryllupper. Til disse arrangementer er det ofte nødvendigt med et formelt outfit. Her kommer skjorter ind i billedet. Når det er sommer, kan du dog med fordel vælge nogle skjorter i en mere frisk farve. Det kan for eksempel være lyserød. Uanset hvilken farve du vælger, er det en god idé at vælge en så tynd skjorte som muligt. På den måde kan du have det så behageligt som muligt, når temperaturen er på sit højeste. Du kan også vælge skjorter med korte ærmer. På den måde får du mere luft til dine arme. Det kan du sagtens tillade dig, når nu vejret er så godt.

Sommerhat

Der er intet, der kan sætte en prik over i’et som en sommerhat. Sommerhatten udstråler ganske enkelt sommer. Udover at fuldende dit outfit, kan en sommerhat faktisk også beskytte dig. Når solen stråler, bliver din hud nemlig udsat. Her kan en sommerhat hjælpe ved at skygge for solens stråler. Hvis du er skaldet, eller har minimalt med hår, kan sommerhatten også hjælpe med at dække din hårbund, så den ikke bliver skoldet. Derfor er sommerhatten både en æstetisk, men også praktisk, beklædningsgenstand. Hvis du ikke er så meget til sommerhatte, kan du også overveje en kasket. Den vil typisk passe bedre til dig, der foretrækker et mere sporty eller casual look.

Sandaler

Et outfit er intet uden de rette sko. Og når sommermånederne er over os, er sandaler uden tvivl de mest sommerlige sko, du kan finde. Med en sandal får du masser af luft til fødderne. Det er helt klart en befrielse på de varme dage. Det gør også sandalen til den mest praktiske sko, når vejret er varmt. Men selvom sandalerne er praktiske og åndbare, behøves de bestemt ikke være umoderne og kedelige. Du kan vælge blandt et utal af forskellige slags sandaler. De kommer både i forskellige materialer, farver og designs. Derfor vil du helt sikkert også kunne finde et par, der passer som hånd i handske til din garderobe. Hvis du gerne vil have de mest praktiske sandaler, er det en god idé at vælge nogle i en neutral farve. På den måde vil sandalen farvemæssigt passe til det meste af dit tøj.
Indholdsfortegnelse
Til Top